Штампати
Споразум о регулисању међусобних обавеза на реализацији реконструкције Улице Бродског батаљона, пуштање у саобраћај кружне раскрснице на регионалном путу Р405 у Бањалуци, у насељу Лауш
Датум: 18.06.2019

Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' д.о.о. Бања Лука у сриједу, 19.06.2019. године у 12.00 часова у згради општине Брод потписаће са начелником општине Илијом Јовичићем, у присуству министра саобраћаја и веза Неђе Трнинића  ''Споразум о регулисању међусобних обавеза на реализацији реконструкције Улице Бродског батаљона''.

Након потписивања Споразума, Ненад Нешић ће у 12.15. часова увести извођача радова предузеће ''МГ Минд'' и званично отворити радове на реконструкцији Улице Бродског батољона (обилазница Брод).

Изјаве за медије предвиђене су на радилишту након увођења извођача у радове.

У 19.00 часова, Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' д.о.о. Бања Лука  присуствоваће пуштању у саобраћај кружне раскрснице на укрштању регионалног пута Р405 и Улице др Јована Рашковића у Бањалуци, у насељу Лауш.