Штампати
Састанак са делегацијом општине Лакташи
Датум: 13.02.2018

Ненад Нешић, в. д. директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' разговарао је данас, 13.02.2018. године, са делегацијом Општине Лакташи коју су предводили Ранко Карапетровић, начелник Општине и Мирослав Коџоман, замјеник начелника.
 
Карапетровић и Коџоман су указали на проблем великих саобраћајних гужви са којима се ова општина сусреће, посебно израженог након пуштања дијела аутопута Прњавор-Добој услијед повећане фреквенције саобраћаја. С циљем рјешавања овог проблема Општина Лакташи је покренула израду пројектне документације за изградњу кружне раскрснице и треће траке на магистралном путу М16, Бања Лука-Лакташи – Градишка, који је у завршној фази, након чега ће се приступити рјешавању имовинско-правних односа.
 
Ненад Нешић, в. д. директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' је изразио спремност да се активно укључи у рјешавање овог проблема са свим капацитетима Јавног предузећа „Путеви Републике Српске“, како би се растеретио саобраћај у Општини Лакташи и  на магистралном путу, те повећао квалитет саобраћаја и безбједност свих учесника у саобраћају. Јавно предузеће “Путеви Републике Српске“ ће пружити потпуну подршку у проналажењу заједничких рјешења за сва саобраћајна питања и пројекте који су у ресорној надлежности.