Штампати
Потписани споразуми о сарадњи ЈП ''Путеви РС'' и града Бања Лука
Датум: 22.02.2018

Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' и Игор Радојичић, градоначелник Бање Луке потписали су данас, 22.02.2018. године споразуме о међусобној сарадњи на реализацији инфраструктурних пројеката на подручју Града Бања Лука:
  • Споразум о регулисању међусобних односа за наставак градње ''Источног транзита'' од Крфске улице до Улице Гаврила Принципа,
  • Споразум о регулисању међусобних односа  за изградњу кружне раскрснице на укрштању магистралног пута М4 и Улице Олимпијских побједника,
  • Споразум о регулисању међусобних односа за изградњу кружне раскрснице на укрштању регионалног пута Р405 и Улице др Јована Рашковића. 
Јавно предузеће ће за ове инфраструктурне пројекте  издвојити око 2.800.000 КМ. 
Ненад Нешић је истакао да су споразумима регулисане обавезе Града Бања Лука и Путева РС, као и да се, поред започетих пројеката који  ће ове године бити завршени, започињу нова три пројекта, те изразио увјерење о наставку досадашње успјешне сарадње.
 
Јавно предузеће "Путеви Републике Српске" д.о.о. Бања Лука су, након потписивања споразума, АГГФ-у донирали и 30 грађевинских шљемова.