Штампати
Званично пуштена у саобраћај реконтруисана дионица М6.1 у Невесињу
Датум: 22.06.2018

Ненад Нешић,вршилац дужности директора Јавног предузећа "Путеви Републике Српске", начелник општине Невесиње Миленко Авдаловић и посланик у Народној скупштини Републике Српске Илија Таминџија обишли су реконструисани дио магистралног пута М6.1 који пролази  кроз општину Невесиње, чиме је ова саобраћајница званично пуштена у саобраћај.  
Обраћајући се окупљенима, Ненад Нешић је истакао да су у реконструисану дионицу М6.1, у дужини од 450 метара, "Путеви Српске" уложили 340.000 КМ.
 
"Добили смо савремену путну комуникацију. Рјешени су и сви имовинско-правни односи, да би се почела радити кружна раскрсница која повезује улице цара Душана и Милоша Обилића. Прије Невесињске олимпијаде, а то је почетком августа, биће завршен и кружни ток у Невесињу у који ће бити уложено 140.000 КМ", реко је Нешић. 
 
Он је додао да је данас извршена и примопредаја моста у селу Зови До у који је инвестирано 450.000 КМ, а у наредним данима биће урађени приступни путеви, тако да ће се и ова путна комуникација моћи користити у потпуности. 
Невесиње ће до краја године добити обновљене главне саобраћајнице на подручју општине, савремени кружни ток у мјесту Зови До у што ће бити уложено око 1.400.000 КМ, а биће извршена и реконструкција магистралног пута Невесиње-Мостар.
 
Ненад Нешић је најавио да ће "Путеви Републике Српске", чим буду одблокирана средства од акциза, почети реконструкција магистралног пута према Мостару, као и реконструкција пута Требиње-Љубиње-Столац.