Штампати
Почетак радова на изградњи кружног тока на М6.1 у Невесињу
Датум: 19.07.2018

Ненад Нешић, вд директора ЈП ”Путеви Републике Српске” увео је данас, 19.07.2018. године, извођача ''Невесињепутеви'' а.д. Невесиње у радове на изградњи кружне раскрснице на магистралном путу М6.1, Невесиње-Мостар.
 
Јавно предузеће ”Путеви Републике Српске” финансирало реконструкцију М6.1, Невесиње-Мостар у дужини од 450 метара, а изградњом кружне раскрснице , ова путна комуникација бити модерна, савремена и безбједна саобраћајница за све учеснике у саобраћају. 
 
''Ми у “Путевима” смо посебно задовољни што у овој грађевинској сезони градимо заиста велики број објеката широм Српске, чиме се побољшава укупна економска ситуација у земљи, јер се изградњом инфраструктурних објеката утиче на развој цјелокупне привреде подручја гдје се радови изводе. Очекујем да ће се 12. августа, учесници централног догађаја са традиционалним и витешким дисциплинама на чувеној Невесињској олимпијади, возити по новоизграђеном кружном току'', нагласио је Нешић.
 
Јавно предузеће,,Путеви Републике Српске” изградњу ове кружне раскрснице финасирају из сопствених средстава, а цијена је 168.000 КМ са ПДВ