Штампати
Почели радови на траси пута Тијесно-Црепољско у општини Источни Стари Град
Датум: 22.05.2019

Ненад Нешић, вршилац дужности директора предузећа "Путеви Републике Српске" званично је увео извођача радова предузеће ''Романијапутеви'' а.д. Соколац у радове, чиме су данас, 22.05.2019. године почели радови на траси локалног пута Тијесно-Црепољско, чија је вриједност око 200.000 КМ.
 
Ненад Нешић је рекао новинарима да је Влада Републике Српске донијела одлуку да финансира одређене инфраструтурне пројекте у локалним заједницама, а једна од њих је и општина Источни Стари Град наглашавајући да је Влада Српске својом одлуком обавезала Јавно предузеће "Путеви Републике Српске" да финансира изградњу два километра пута Тијесно-Црепољско. 
 
"Јавно предузеће је спровело јавни позив и изабрало најповољнијег понуђача, тако да су данас почели радови. Надамо се да ћемо у року од 30 дана, како пише у тендерској документацији, завршити радове и добити потребну путну комуникацију", рекао је Нешић. 
 
Извођач радова ''Романијапутеви'' а.д. Соколац на 2000 метара локалног пута Тијесно-Црепољско изводиће радове модернизације и асфалтирања са уградњом и замјеном оштећених ивичњака
 
Након увођења извођача у посао, Ненад Нешић одржао је радни састнак са начелником општине Источћни Стари Град Бојом Гашановићем са којим је разговарао о могернизацији магистралних и регионалних путева који пролазе кроз ову општину. 
 
Нешић је истакао да је раније већ разговарао са начелником општине, који га је упознао да општина Источни Стари Град располаже одређеним финансијским средствима са којима би жељели да учествују у модернизацији магистралних и регионалних путева који пролазе кроз ову општину.
 
''У контакту са са премијером Радованом Вишковићем који се сагласио да у сваком случају такав начин сарадње треба подстицати и што више улагати у путну инфраструктуру'', истакао је Ненан Нешић након састанка са начелником Гашановићем.