Штампати
Потписан споразум са општином Источни Стари Град
Датум: 24.07.2019

Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' д.о.о. Бања Лука и Бојо Гашановић, начелник општине Источни Стари Град потписали су данас, 24.07.2019. године у овој општини ''Споразум о дефинисању међусобних односа о заједничком улагању у дио регионалног пута Р446, Враца-Требевић у дужини од 3 километра.''
 
Ненад Нешић најавио је да ће пројекат рехабилитације дијела пута бити завршен у наредних 20 дана, а комплетан посао до краја октобра, прије почетка зимске сезоне на Јахорини. 
 
"Од Враца до Бруса имаћемо потпуно реконструисану дионицу овог пута што ће значајно допринијети развоју туризма у овом дијелу Републике Српске", нагласио је Нешић. 
 
Вриједност овог пројекта је око 900.000КМ, а према споразуму учешће општине Источни Стари Град и Владе Републике Српске  је по 50 одсто планираних средстава. 
 
Бојо Гашановић, начелник општине Источни Стари Град је прецизирао да је ова општина, путем Савјета министара обезбиједила 450.000 КМ, и нагласио да је и Влада Републике Српске показала разумијевање за овај пројекат и обезбједила другу половину средстава, у чему је учествовало и Јавно предузеће "Путеви Републике Српске".