Штампати
Пуштен у саобраћај кружни ток у Модричи
Датум: 31.07.2019

У Модричи је данас, 31.7.2019. годинe,  у саобраћај пуштена кружна раскрсница на укрштању магистралног пута М14.1, Модрича-Градачац са регионалним путем Р465, Добој-Модрича и Таревачком улицом, за шта је Јавно предузеће "Путеви Републике Српске" издвојило 460.000 КМ.
Кружни ток отворили су  вршилац дужности директора Јавног предузећа "Путеви Српске" Ненад Нешић, начелник општине Модрича Младен Крекић и министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић.
Нешић је рекао да је раскрсница урађена у складу са стручном и планском документацијом и у предвиђеном року. 
  
"Ово је само један од пројеката које финансирaју `Путеви Републике Српске`, заједно са Владом Српске", нагласио је Нешић. 
Клокић је рекао да је Влада Републике Српске у протеклом периоду подржала многе инфраструктурне пројекте у Модричи у које је кроз развојне компоненте уложено око 14,5 милиона КМ. 
 
Начелник општине Младен Крекић изразио је задовољство што је у Модричи реализован инфраструктурни пројекат значајан за проходност и безбједност саобраћаја на улазу у ову општину. 
 
Отварању раскрснице и пробној вожњи неколико теретних возила присуствовали су представници локалне управе, предузећа и институција, те бројни становници Модриче.