Штампати
Почетак радова на изградњи кружне раскрснице на М4
Датум: 24.09.2019

Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' д.о.о. Бања Лука заједно са Неђом Трнинићем, министром саобраћаја и веза и Миленком Ђаковићем, градоначелником Приједора увео је данас, 24.09.2019. године извођача радова предузеће ''Нискоградња Марјановић'' у радове на изградњи кружне раскрснице на магистралном путу М4 у Приједору. Будућа кружна раскрсница налази се на укрштању магистралних путева М4 и М15 са Улицом 29. новембра, на улазу у град Приједор.
 
Изградњом ове кружне расксрнице повећаће и безбједност у саобраћају, нагласио је новинарима Ненад Нешић.
''Очекујемо да све тече по плану и да до краја године добијемо нову кружну раскрсницу у Приједору, чиме ћемо добити безбједнији, али бржи саобраћај'',нагласио  је Нешић.
 
Неђо Трнинић, министар саобраћаја и веза и Влади Српске рекао је да је ово једна од пет критичних дионица на магистралном путу Бањалука- Приједор,и да ће изградњом кружног тока, сигурност учесника у саобраћају бити на вишем нивоу.
 
Вриједност радова изградње кружне раскрснице је 455.000 КМ. Извођач  радова је предузеће “Нискоградња Марјановић'', а рок за извођење радова 90  од дана увођења извођача у посао.