Штампати
Ј.П. "Путеви РС" донирали апарат за дијагностиковање артеријских болести
Датум: 04.03.2020

Ненад Нешић, вршилац дужности директора предузећа "Путеви Републике Српске" донирао је данас, ЈЗУ Болница "Србија" у Источном Сарајеву медицински апарат за дијагностиковање периферних артеријских болести у вриједности од 58.500 КМ.

Нешић је рекао да је на захтјев Шешлије, а у договору са предсједником Владе Републике Српске Радованом Вишковићем, договорена донација апарата, у вриједности 58.500 КМ, за дијагностику артеријских болести.

"На овај начин показујемо да, како Влада Републике Српске, тако и предузећа која су у њеном власништву, друштвено дјелују и гледају како да помогну свим институцијама које раде у интересу грађана Српске", нагласио је Нешић.

Вршилац дужности директора Болнице "Србија" Небојша Шешлија захвалио је Ненаду Нешићу за ову вриједну донацију, којом је у овој здравственој установи заокружена дијагностика у овој области. Шешлија је истакао да у наредном периоду очекује да, у сарадњи са Владом Републике Српске и Јавним предузећем "Путеви Републике Српске", а на иницијативу вд директора ''Путева'', почне рјешавање проблема недостатка паркинга и да у току ове године буде асфалтирано 200 нових паркинг мјеста.

Нешић је нагласио да ће "Путеви Републике Српске", који су у 100 одстотном власништву Владе Републике Српске, уз сагласност премијера Вишковића, до краја маја урадити паркинг простор за Болницу "Србија".