Штампати
Обилазак радова изградње дијела Р476а
Датум: 05.05.2020

Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа ''Путеви Републике Српске'' д.о.о. Бања Лука обишао је данас са сарадницима радове на изградњи дијела регионалног пута Р476а, Сњеготина –Клупе. На овој дионици изводе радови изградње дијела саобраћајнице регионалног пута R476, Сњеготина –Клупе и 2 моста.

''На овом дијелу саобраћајнице налазе се два дрвена моста која ће бити реконструисана, односно, биће направљена два нова чији ће распон бити између 10 и 12 метара, а ширина по шест метара коловозне траке, те са обје стране по 1,5 метара пјешачке стазе'' рекао је Нешић.

Нешић је присутне упознао да је предвиђено да у току ове године буде урађена реконструкција још 3 километра овог регионалног пута и изградња још три моста.

Нешић је најавио да ће до краја маја бити добијена грађевинска дозвола за почетак радова на дионици регионалног пута Тедин Хан у општини Станари, као и да је у плану Јавног предузећа да у наредном периоду распише тендерску процедуру за реконструкциију пута Шешлије-Дервента.