Штампати
Обилазак радова на санацији клизишта „Калата“ на магистралномпуту М-4 дионица 9 Приједор-Козарац
Датум: 23.06.2020

Ненад Нешић, вршилац дужности директора Јавног предузећа "Путеви Републике Српске" д.о.о. Бања Лука, обишао је данас завршне радове на санацији клизишта „Калата“, поддионица Приједор-Козарац, на магистралном путу М-4 Приједор-Бањалука.

Нешић је најавио да ће за седам дана бити потпуно завршена санација поменутог клизишта, те да ће се на тај начин омогућити безбједнији и бржи саобраћај.

"Мој циљ је да брзом реакцијом `Путева Републике Српске` у свим дијеловима Републике Српске обезбиједимо лакши живот људи и безбједнији саобраћај. Клизишта отежавају нормалан свакодневни живот и ми смо на најбржи могући начин ријешили ово клизиште“ ", изјавио је Нешић новинарима у Приједору.

„Вриједност овог пројекта је 152.326,49 КМ са ПДВ-ом, што ће се у потпуности финансирати из средстава Јавног предузећа „Путеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука“, истакао је, те похвалио извођача радова, фирму "Приједорпутеви" што су посао, за који је био предвиђен рок од 90 дана, завршили за 30 дана.

"Урадили смо нови потпорни зид и нови одводни систем и остало је да пресвучемо коловоз. То ћемо радити у року од два- три дана, након консолидације терена под саобраћајем - да можемо да реагујемо ако дође до непредвиђених дешавања", закључио је Нешић.