Штампати
Пуштена у саобраћај кружна раскрсница у општини Брод
Датум: 07.10.2020

Давор Кострешевић, вд извршног директора Јавног предузећа "Путеви Републике Српске" д.о.о. Бања Лука и Илија Јовичић, начелник општине Брод званично су данас пустили у саобраћај новоизградјену кружну раскрсницу на споју обилазнице са магистралним путем М14.1, Брод-граница Републике Српске. Вриједност ове инвестиције је милион КМ, а једна је од три фазе изградње обилазнице у Броду у коју ће укупно бити уложено 3.9 милиона КМ. Још преостаје да се заврши друга кружна раскрсница чија реализација је у току.
 
"Када ово буде завршено више нећемо имати теретни саобраћај у ужем градском језгру" рекао је Кострешевић и додао да је један од приоритета Јавног предузећа "Путеви Републике Српске" да обезбједи безбједно и брже одвијање саобраћаја.
 
У име Јавног предузећа "Путеви Републике Српске" Давор Кострешевић  је на свечаности дана општине Брод, примио "Седмооктобарску повељу општине Брод" и захвалницу за Ненада Нешића, вд директора за изградњу путне инфраструктуре на пројектима за развој општине Брод.