Штампати
Пријем младих са Косова и Метохије у ЈП „Путеви Републике Српске“ д.о.о. Бања Лука
Датум: 30.06.2023

Пројекат ''Спојимо дјецу Косова и Метохије и Републике Српске'' организује се 11. пут, у реализацији бањалучког Одбора за помоћ Космету. У оквиру овог пројекта 24. и 25. јуна 2023. године, стигла је група гостију од око 800 ученика и наставника из 40 основних школа са Космета, који бораве седам дана у 19 градова и општина Републике Српске.  
 
Приликом посјете Бања Луци, млади су имали прилику за упознавање града, шетње, али и за пријем код многобројих пријатеља Одбора. 
 
Данас, 30.06.2023. године, на иницијативу вршиоца дужности директора, Милана Дакића, у ЈП ''Путеви Републике Српске'' д.о.о. Бањој Луци, част и задовољство да угосте младе са Косова и Метохије, имали су Андреа Дорић, вршилац дужности извршног директора за правне послове и Мирослав Јанковић, вршилац дужности извршног директора за техничке послове. 
 
Наше предузеће је посјетило 15 малишана у пратњи 5 одраслих, којима смо уприличили пријатан дочек у просторијама нашег предузећа, гдје смо малишанима уручили и пригодне поклоне. Остатак њиховог боравка смо искористили за ручак и пријатно дружење са дјецом, којима смо бар на кратко успјели да вратимо осјећај безбрижности, радости и мира.